Köpvillkor

Vi gör allt vi kan för att du ska vara 100% nöjd med din produkt!

  1. Betalning
  2. Frakt
  3. Leverans
  4. Reklamation
  5. Ångerrätt
  6. Bedrägeri
  7. Övrigt

 

Priserna på hemsidan anges ink 25% moms

1. Betalning:

Produkten sänds till den leveransadress du valt efter att du betalt. Betalning sker med kort via Stripe. Inom kort kommer du även kunna betala med swish.

2. Frakt:

Fri frakt vid köp av produkter. Om du vill byta storlek på din produkt betalar du endast för portot (50 kr). OBS Du kan bara byta storlek en gång per köp.

3. Leverans:

Vi skickar paketet till den leveransadress som du angett vid köpet. Leveranstiden är 2-7 dagar. Beställningar skickas generellt samma dag eller nästkommande vardag från oss.

4. Reklamation:

Om du inte är 100 % nöjd med produkten pga att den är defekt eller i fel storlek så kan du reklamera till oss via kontaktformuläret på hemsidan. Skriv vad du upplever är fel med produkten och om du vill byta storlek, skriv vilken storlek du vill byta till (S, M eller L).

Vi sänder då en ny produkt till dig mot att du betalar 50 kr i porto.

Länk till betala porto i webshoppen.

Reklamation angående köp i fel storlek kan endast göras en gång per köp. 

Vid tvist som vi ej kan lösa gemensamt hänvisar vi er till ARN. Vi följer alltid deras beslut.

5. Ångerrätt: 

Vi följer distanshandelslagen. Den ger dig som kund rätten att skicka tillbaka dina varor inom 14 dagar. Vid returer står du som kund för portot.

Skicka inte tillbaka något till oss utan att ha kontaktat oss via mail först. Använd formuläret på hemsidan så löser vi problemet.

Om det blir aktuellt med retur så ska returen skickas till:
Corallium
Solvägen 7
724 60 Västerås

6. Bedrägeri:

Vi förbehåller oss rätten att vid misstanke om bedrägeri häva köpet. Detta kommer också att polisanmälas.

7. Övrigt:

Vi reserverar oss för att bilder inte alltid återger färgerna korrekt på produkterna. Vi kan välja att skicka en likvärdig produkt som den du beställt om just den produkten är tillfälligt slut. Som ex. likadan produkt fast från en annan leverantör eller annan färg. Önskar du inte detta så meddela oss. Alla produkter tillhör Corallium till dess fullbetalning är gjord. Vi reserverar oss för ev skrivfel på sidan orsakade av mänsklig faktor eller tekniska fel. Vi reserverar oss för ev. fel i lagersaldo som gör att vi inte kan levererar din produkt.

All information som du tillhandahåller oss, så som email, adress, mm. Är enbart för att vi ska kunna tillgodose dig med nödvändig information och nå dig vid behov. Denna information kommer EJ att säljas eller lämnas vidare till tredje part.